Nyt puhuu Lennu: ”Perkele”

Boston

Maatamme on tänään kohdannut ilouutinen, kun tasavallan ensimmäinen rouva, Jenni Haukio, on ilmoittanut odottavansa lasta. Kansalaiset ovatkin ottaneet uutisen vastaan iloisella mielellä, ja vauvan kerrotaan olevan erittäin toivottu.

Onnittelijoiden joukosta on tosin kuulunut myös soraääniä. Esimerkiksi Bostonterrieri Lennu ei näe asiaa pelkästään positiivisena.

”Pfft, vauva. Mikä vauvoissa on muka niin hienoa? Kyllähän se on pienenä söpö, mutta entäs sitten kun se kasvaa? Mitä sitten?”

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan Lennu, joka on ollut sisäsiisti jo kymmenkuisesta asti, on yllättävästi ruvennut viime aikoina taas tekemään tarpeitaan sisälle.

”Haluaisin muistuttaa että vauvat myös huutavat öisin, ja entäs sitten kun se tulee murrosikään? Voi pojat. Minä taas tulen aina pysymään tämän kokoisena. Olisi kannattanut ajatella sitäkin vähän etukäteen.”

Valtion ykköskoira kyykistyy tekemään kikkareen Mäntyniemen graniittilattialle.

”Näetkö tuon valkoisen designsohvan tuolla. Olisi tosi sääli jos sille… tapahtuisi jotain sillä aikaa kun huoltajani ovat töissä. Jos tiedät mitä tarkoitan.”

Presidentillisen vauvan laskettu aika on helmikuussa 2018.


0 Shares
Tagged , , ,