Kasperin ja Mikon podcast goes Aavelaiva – ”Onko tuossa pussissa AIDSin peittämiä koiranluita?”

Aavelaiva1

Kasperin ja Mikon podcast eli Suomen suosituin podcast on jälleen ulkona, onhan nyt torstai. Tällä viikolla seikkaillaan huippujännittävässä aavelaivassa Helsingin laitamailla, joten jännitys on käsinkosketeltavaa. Kuuntele tästä:

Toki tämän lisäksi jaksossa tapahtuu muutakin, niinkuin Kasperin ja Mikon podcastin Suomi 100-juhlavuosihankkeen julkistus. Niille jotka eivät malta kuunnella koko jaksoa voimme kertoa että meidän ikioman Tuntematon sotilas -sitcomin alkulaukaus on annettu.

Aavelaivat4

Tämän lisäksi puhutaan luksuksesta ja TAAS miesten designersukista (miksi?), sekä käydään läpi Ässä Mix -makeisten historia 1980-luvusta tähän päivään. Toisin sanoen ei yhtään tylsää sekuntia koko lähetyksen aikana.

Aavelaiva2

Suomen suosituinta podcastia eli Kasperin ja Mikon podcastia kuuntelet helposti puhelimesi podcast-sovelluksen kautta. Etsi vain nimeämme ja paina ”subscribe”. Ja mehän ilmestymme sitten jatkossa joka torstai.

 

 


0 Shares
Tagged , , ,