Tutkija: Poliitikot syyllistyvät myös jatkuvasti Hesekiel 4:12 jakeen rikkomiseen – ”eivät paista leipäänsä ihmislannalla”

Kahdeksaskasky

Tällä viikolla on käynyt ilmi että moni suomalainen poliitikko on tahallaan tai tahattomasti rikkonut Raamatusta tuttua kahdeksatta käskyä. Tämä tieto kävi muutama päivä sitten ilmi pääministeri Juha Sipilän puheesta, jonka hän piti lestadiolaisilla Suvijuhlilla.

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan kotimaisten poliitikkojen uhmakkuus ei kuitenkaan rajoitu pekästään tähän. Nyt näyttäisi nimittäin siltä että myös Hesekiel 4:12 -jaetta on rikottu räikeästi yli puoluerajojen.

Politiikan tutkija Saaresmaan Jukka on kehityksestä huolissaan.

”Raamattu puhuu Hesekielin kirjassa selkokieltä: Syö leipäsi ohuina kakkuina, jotka paistat heidän nähtensä ihmislannalla. Olen itse tällä viikolla kiertänyt Eduskunnassa kyselemässä, ja voin kertoa että pikaisen kyselyn perusteella näyttäisi siltä näin toimii tänä päivänä enää aniharva poliitikko. Lukuunottamatta muutamaa perussuomalaista.”

Saaresmaa selaa papereitaan.

”Ei kun unohda mitä sanoin persuista, se ei pidäkään missään nimessä paikkansa. Joka tapauksessa – mitä järkeä meillä on olla Pyhä kirja, jos sen neuvoista viis veisataan?””

Saaresmaa kertoo saaneensa monilta kansanedustajilta selityksen ettei kiireisessä työssä välttämättä ehdi leipoa itse. Tämän Saaresmaa näkee kuitenkin lähinnä tekosyynä.

”No hei, sen vuoksihan meillä on systeemi jossa kansanedustajilla on avustajat. Onko se muka liikaa vaadittu että nämä reippaat apurit pistettäisiin ihmisenlantapaistokurssille?”

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan uhmakkaita kansanedustajia ei tässä vaiheessa odota niskoittelusta mitkään suorat sanktiot. Uhittelevien kansanedustajien kannattaa kuulemma silti olla varuillaan, ettei kirkkaalta näyttävältä taivaalta iske jossain vaiheessa odottamattomasti salama.


0 Shares
Tagged , , , , ,