Kasper Diem: Hallitukselta vihdoinkin ulostulo – natsiutta aletaan kitkeä haastattelujen avulla kolmen kuukauden välein

nonazi

Kasper Diem / Helsinki

Viime päivinä on puhuttanut tapaus jossa uusnatsit pahoinpitelivät nuoren miehen sillä seurauksella että hän menehtyi vammoihinsa. Sanomattakin on selvää että tämä on syvästi järkytttänyt kansakuntaa.

Perussuomalaisten Kike Elomaan mielestä tapaus on yllättäen maahanmuuton syytä. Tämä on tietenkin vähintään erikoinen analyysi, mutta toisaalta täytyy muistaa että Kike Elomaan mielestä on myös maahanmuuttajien syytä jos hänen proteiinijauheensa on loppu. ”Misä mun proteeinijauheeni on?” hän saattaa silloin huutaa. ”Ei kai kukaan maahanmuuttaja ole syönyt sitä? Nyt riittää! Kaikki lihaksikkaat maahanmuuttajat on karkoitettava maasta!”

Normaalit, ei-perussuomalaiset ihmiset tajuavat että syyt ovat kuitenkin muualla. Ja siksi Suomen hallitus esittää nyt keinoja äärioikeiston taltuttamiseksi.

Työryhmään vetäjä Saaresmaan Jukka on ylpeä tähänastisista aikaansaannoksista.

”Tilanne ei ole helppo. Natsijärjestöjen kieltäminen ei auta, koska silloin ne siirtyvät vain maan alle. Olemme kuitenkin pitkään pähkäilleet toisen yhteiskunnallisen ongelman, työttömyyden kanssa. Ja luulemme että voimme kitkeä myös äärioikeiston nousun käyttämällä osittain samoja menetelmiä.”

Saaresmaan Jukka kohentaa ryhtiään.

”Siksi ratkaisumme tähän uuteen ongelmaan onkin että natsius häviää jos natseja vain haastatellaan kolmen kuukauden välein.”

Uusissa ns. ”natsitapaamisissa” kartoitettaisiin haastattelijan avulla natsiaatteen hiipuminen tai voimistuminen, ja kyseltäisiin missä vaiheessa suunnitelmat kumota olemassaoleva yhteiskuntajärejestys uuden kansallissosialistisen valtion tieltä ovat.

Mutta tuleeko haastatteluilla käytännössä olemaan mitään vaikutusta? Saaresmaan Jukka siristää silmiään.

”Onko ja onko. Onko sillä vaikutusta vaikka Kasper Diem -blogia ei olisi olemassa? Ei lisäkysymyksiä.”

Työryhmästä vahvistetaan kuitenkin että koska poliisilla ei tule olemaan resursseja uuteen hankkeeseen, natsihaastattelut suorittaisi ulkopuolinen konsultti.

Käytännössä tämä tarkoittaisi järjestysmieskurssin suorittanutta henkilöä, ja koska sillä olisi työllistävä vaikutus tällä lyötäisiin kaksi kärpästä samalla iskulla. Tai työryhmän sanoin: ”Tekeekö kärpäset mieli räkiä ja uhata väkivallalla? Tehkää se jossain muualla koska nyt tulee kurinpalautus.”


0 Shares
Tagged ,