Vankilatuotteet top 5

Joskus kun ihminen tekee rikoksen hän joutuu vankilaan. Vankilassa voi lukea tiilenpäitä ja ehkä opiskella, mutta ilmeisesti myös valmistaa erilaisia vankilatuotteita. Ainakin jos Rikosseuraamuslaitoksen nettisivuihin on uskomista.

Me täällä Kasper Diem -blogissa olemme käyneet läpi tämän sivuston tuotteet. Tässä valitsemamme top viisi kiehtovinta esinettä.Aikuisten_hiippapipo_netti_ompelimo_031

5. Aikuisten hiippapipo
Ensin ihan aiheellinen kysymys: mitä tämä on olevinaan? Hyi hemmetti. Sen vielä ymmärtäisi jos tämä olisi läpinäkyvä että sen voisi vetää pään yli kun tekee ryöstöjä, mutta pinkki tonttulakki jossa lukee Bad Hair Day? Ei käy. Varsinkin kun vangit ovat ilmeisesti vielä pakotettu solmimaan se hiton solmulle. Joku raja pitäisi sentään olla miten rikollisia saa kohdella maassamme.

1_Kissan_raapimispuu

4. Kissan raapimispuu
Tämänkin on pakko olla niin nöyryyttävää. ”No niin Mähönen, saat valita: otatko mieluummin eristysselliä vai nikkaroitko kisumisujen kiipeilypuuta? Ookoo, niin arvelinkin. Mennään sinne eritysselliin.” 

kannykoru_netti_ompelimo_015

3. Kännykoru
Mikä tämä on? Ja mihin se on tarkoitus kiinnittää? Me ottaisimme mieluummin raipaniskuja kun valmistaisi ensimmäistäkään tällaista esinettä. Mutta kai se olisi sitten vaan pakko heittää lavuaari ikkunan läpi ja karata ettei joutuisi valmistamaan mitään näin puistattavaa.

CD_ja_DVD_teline

2. CD ja DVD-teline
Ja ookoo, osa vangeista istuu varmasti pitkää kakkua, niin ei kai nyt sentään niin pitkää että kukaan luulee että näille olisi ulkomaailmassa vielä käyttöä? Millä nämä on tarkoitus täyttää, Ace of Base -laserlevyillä? Tehkää mieluummin Netflix-telineitä, niillä olisi sentään jotain käyttöä.

kahvipussikori_netti_ompelimo_023

1. Kahvipusseista punottu kassi
Kaiken muun voi silti vielä sulattaa, mutta ei sitä että vangit joutuvat punomaan näitä hirvittäviä jäykkiä pieniä kasseja vanhoista kahvipusseista. Se on kertakaikkian epäinhimillistä. Missä Amnesty oikein luuraa kun sitä tarvitaan?  Häpeä Suomen rangaistuslaitos!

Toisaalta, ehkä nämä sitten toimivat varoittavina esimerkkeinä siitä ettei rikos kannata. Sen on pakko olla ainoa selitys siihen miksi nämä ovat olemassa.


0 Shares
Tagged , , , , ,