Vuoden vauvan vaunut myynnissä

Barnvagn1

Tässäkö 90-luvun aistikkaimmat lastenvaunut? Tämä paha poika kuljettaa vauvasi eteenpäin tyylillä, päinvastoin kuin nykypäivän gore-tex-päällysteiset vauvankuljetuslaitteet.

Barnvagn3

Vaunujen kuosi muistuttaa etäisesti takavuosien Rocky-vuodesohvaa, mutta onnistuu silti olemaan täysin uniikki. Me kutsumme kankaan kuviota ”eteeriseksi valtamereksi”, mutta se tuskin on sen virallinen nimi. Sinä kutsut sitä tietenkin miksi haluat. Tämä vaunu tulee taatusti saamaan ansaittua huomiota kulmakunnillasi.

OravistonTehtaat

Näissä kotimaisessa unelmavankkureissa on isot, kapeat renkaat sekä ryhdikäs itsevarma ajoasento. Vaunut on valmistettu Oraviston tehtailla Noormarkussa osaavien kotimaisten lastenvaunuartesaanien taitavissa käsissä, joten voisiko sanoa että kyseessä on oikea avainlipputuote? Mahdollisesti, mutta mitään sinnepäin viittaavaa tarraa ei kylläkään vaunuissa näy.

JuomutettuKahva

Kahvassa on kuitenkin tukeva, juomutettu kumisuojus joka takaa sen että kätesi ei ikinä pääse lipeämään edes vaativissa talviolosuhteissa.

Barnvagn2

Koppa on sisältäpäin verhoiltu vaalealla, viettelevällä kankaalla joka antaa valolle tilaa leikkiä. Ei ole liioiteltua sanoa että nämä ovat lastenvaunut jotka vauva valitsisi.

Holland

Jarrut? Tehokkaat. Hollantilaiset raakakumirenkaat ovat saaneet kivasti lisää kovuutta vuosikymmenten saatossa.

Tahrat

Mikään ei kuitenkaan voi olla aivan täydellistä. Tässäkin yksilössä on pari häpeällistä mustaa tahraa kopan sisäpuolella. Haitta on kuitenkin pelkästään kosmeettinen. Ja jos ajattelee oikein positiivisesti tahrat voivat jopa auttaa vauvaa fokusoimaan katsettaan paremmin siellä maatessaan.

Sadesuoja

Vaunuihin kuuluu myös taidokkaasti muotoonommeltu, violetti sadesuoja joka tekee vaunuista täysin vedenpitävät. *Täysin* vedenpitävät? No roiskevesitiivit, mutta tuskin kukaan näiden vaunujen kanssa vedenalaiselle tutkimusretkelle oli menossakaan.

Luovumme näistä vaunuista raskain sydämin. Mutta luotamme siihen että ne saavat uuden rakastavan kodin ja pienen tuhisevan matkustajan joka osaa arvostaa tyylillä matkustamista.

 Hyvää matkaa, vaunut. Ja onnea uuteen kotiisi.

Huuda vuoden vauvan vaunut itsellesi tästä.

(Ja ei hätää, vuoden vauvalle jää vielä yhdet vaunut. Mutta on hölmöä omistaa kahdet.)


0 Shares
Tagged ,