Rikostutkijat Matti ja Lasse: Kertokaa heti jos näette jossain halpoja donitseja

Kasper Diem / Helsinki

Poliisin menestyksekäs somekampanjointi näyttäisi jatkuvan. Veronkierron ja laittoman taksitoiminnan jälkeen rikostutkijat Matti ja Lasse etsitävät nyt Suomen halvinta donitsia.

Nuorempi rikostutkija Lasse on toiveikas.

”Teemme partnerini kanssa paljon kenttätyötä, ja olemme huomanneet että on vaikeaa löytää donitsia alle kolmen euron. Siksi olemme tulleet siihen tulokseen että nyt jos koskaan tarvitsemme siviiliväestön valppautta. Pyydämmekin nyt että yleisö pitäisi silmänsä auki ja kertoisi meille heti jos näkee että jossain myydään erityisen halpoja donitseja.”

Rikostutkija Matti komppaa.

”Meidän vinkkipuhelimeen voi jättää viestin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Olemme myös kohtalaisen kiinnostuneita munkkipossuista, mutta tämän operaation nimenomainen missio on löytää Suomen halvin donitsi.”

donuts

Matti ja Lasse taltuttavat miehen jolla saattaa olla halpoja donitseja.

Matti ja Lasse ottavat tehtävänsä vakavasti.

”Haluamme myös korostaa että tällä kampanjalla ei sitten tällä kertaa ole mitään tekemistä harmaan talouden kitkemisen kanssa. Me haluaisimme yksinkertaisesti löytää edullisempaa kahvileipää lakisääteisille tauoillemme.”

Lopuksi Matti ja Lasse näyttävät toiveikkailta.

”Joka paikassa olisi kyllä halpaa pitsaa tarjolla, mutta kuka nyt sitä haluaisi kahvin kanssa? Ei, liian suolaista. Siksi vetoamme nyt kansalaisiin. Auttakaa meitä löytämään halvempia donitseja. Meitä hiukoo, eikä nämä poliisien palkat mitään jättisuuria ole.”


0 Shares
Tagged , ,