Jokainen meistä oli kaksi vuotta sitten talousasiantuntija

Microsoft päätti männäviikolla lakkauttaa matkapuhelinyksikkönsä Suomessa. Tämä taas tietää lähtöpasseja yli 2 000 työntekijälle.

Tämä on tietenkin huono juttu, ja tulee ennen kaikkea olemaan kova isku Salon kaupungille. Asiantuntijat ovatkin yhtä mieltä siitä että lakkautusuutinen tuli erittäin huonoon aikaan.

Toisaalta asiantuntijat ovat sitä mieltä että tässä oli kuitenkin yksi pieni lohtu: se että Nokian matkapuhelinyksiköstä saatiin erittäin hyvä hinta kun se myytiin Microsoftille kaksi vuotta sitten 5,44 miljardilla eurolla.

Nokiaa onkin viime päivinä julkisesti kiitelty hyvästä pelisilmästä. Muistellaan vielä yhdessä miten hyvänä pidimmekään summaa.

Savonsanomathalpa

Ookoo, no Savon Sanomat oli ehkä poikkeus. Savon Sanomien mielestä se ei ehkä ollut maailman paras kauppa. Mutta se nyt oli vain yksi soraääni.

Maaseutuhalpa

Ja Maaseudun tulevaisuushan taisi itse asiassa pitää hintaa ”törkeän” halpana. Mutta siinä siteerattiinkin Nokian pääluottamusmiestä.

Starahalpa

Mutta että ”naurettavan” halpa? Olimmeko todella sitä mieltä?

ITpaukkuhalpa

Ei kun hetkinen, itse asiassahan taisimme kaikki olla liikuttavan yksimielisiä siitä miten huonon hinnan Nokia loppujen lopuksi saikaan kännykkäteollisuudestaan.

Suorastaan tuhahtelimme raivoisamme. Ja olimme sitä mieltä että itse olisimme saanut huomattavasti paremman hinnan.

Mutta toisaalta, mitä turhaan muistelemaan kahden vuoden takaisia asioita.

Se kun saattaa häiritä sitä tyytyväisyyttä jonka seuraavan kerran tunnemme kun olemme yhtä varmoja jostain asiasta.


0 Shares
Tagged , ,