Kysy Kasperilta

KysyKasperilta

Lukijat!

Taas on tullut roppakaupalla hyviä kysymyksiä suosittuun kysymyspalveluumme. Eiköhän käydä läpi tärkeimmät.

‪1. Milloin viimeksi olit positiivisesti yllättynyt ja miksi?‬
Kun minulle kerrottiin viime viikolla että WC-pöntöllä voi istua myös toisinpäin. Tämä avaa rajattomat mahdollisuudet käyttää pöntön vesisäiliötä tukena lukemiseen ja muihin aktiviteetteihin.

‪2. Jos et olisi graafinen suunnittelija ja elämänhallinnan asiantuntija, mikä olisit?‬
Todennäköisesti miesmalli/lääkäri ja surffari.

‪3. Saako kauraleivästä ja juustosta kaikki tarvittavat ravintoaineet?‬
Ei saa, ja suosittelenkin että kysyjä tutustuu juuri viime vuonna uudistettuun Suomen valtion viralliseen ruokapyramidiin. Sen erikoisuus on muuten se että sen huipulla on herkullinen, virvoittava oluttölkki. Se ei varmaankaan ole vahinko.

‪4. Vinkit ulkomaanlomalle?‬
Pakkaa ainakin villatakki, hirvennahkaiset hanskat sekä muutama ohut silkkinen kaulahuivi. Kokemukseni mukaan evääksi kannattaa ottaa pemmikaanin lisäksi ainakin juustoa, kondensoitua maitoa, hyytelöityä ankeriasta sekä tietenkin shamppanjaa, portviiniä ja olutta. Pidemmälle matkalle taas on tärkeää varata mukaan myös raikasta vettä ja sitruunamehua keripukin estämiseksi. Muonan loppumisen varalta on kuitenkin ehdottoman tärkeää pakata myös ase, jolloin voit pysyä hengissä syömällä jääkarhuja, hylkeitä ja mursuja. Hyvää matkaa!

‪5. Miksi sinä Kasper olet niin mahdottoman seksikäs könsikäs?
‬
Se on helppoa koska rima on asetettu niin alas. Täytyy tosin muistaa että ihmisen vetovoima ei rajoitu pelkästään ulkonäköön, vaan asiaan vaikuttaa myös esimerkiksi kyky blogata miehekkäästi & voimalla.

Oman kysymyksesi voit esittää osoitteessa ask.fm/kasperstromman.


0 Shares
Tagged ,