Top 3 mainokset 1975–1980

Tasan vuosi sitten me täällä Kasper Diem -blogissa kävimme läpi sen hetken kolme oudointa mainosta. Nyt on vuorossa vuosien 1975–1980 kolme erikoisinta tekelettä.

Nanso1_1980

1. Ikkuna Nanson syksyyn (1980)
”Hei ihmiset, miten saisimme mainoksestamme mahdollisemman häiritsevän ja elottoman? Onnistuisiko se niin että korvataan kaikki ihmiset kauhistuttavilla mallinukeilla?”

Nanso2

”Joo, kunhan pidämme huolen siitä että mallinukemme eivät ole sitten vain vähän kolkkoja, vaan hyytävän pelottavia. Vain sillä tavalla ihmiset voivat ymmärtää vaatteidemme hienouden.” 

Nanso3

”No niin! Ja sitten vain odottamaan miten kassakone laulaa.”

OB

2. Pieni. Varma. (1980)
”Hei jengi, mikä olisi osuvin vertaiskuva sille miten pieni ja kätevästi sisäänpujotettava tämä meidän uusi tamponi-tuotteemme on? Olisiko se vaikka nyrkki? Joo! Kunhan vielä muistamme lisäätä ranteeseen teräväreunaisen metallikorun, niin mielikuva on täydellinen.”

Sahkotuoli1_1975

3. Upo-Sähkötuoli (1975)
”Hei ihmiset, mikä olisi paras nimi uudelle käymälä-innovaatiollemme? Upo-Giljotiini? Upo-Myrkkyruiske? Ei kun minä tiedän: Upo-Sähkötuoli!”

Sahkotuoli2

”On muuten ihan täydellinen nimi. Mutta sen lisäksi meidän täytyy vielä saada mainokseen käsi joka ronkkii maatunutta kakkaa, koska eihän sitä muuten kukaan osta.”

Kasper Diem -blogin mainosraportti palaa taas uusin mainoksin vuoden kuluttua.


0 Shares
Tagged