Nutella vaihtaa nimensä Nostiksi

nosti2

Pähkinäsuklaalevite Nutella vaihtaa nimensä Nosti:ksi ensi vuodesta lähtien. Nimenmuutos tulee parantamaan asiakaskokemusta ja selkeyttämään pähkinäisen suklaatuotteen leviteidentiteettiä aamiaispöydissä ympäri maailman.

Suklaalevitettä valmistavan Ferrero-yhtiön mukaan muutoksen takana oli yllättäen Suomen postilaitos.

”Me täällä Ferrerossa pidämme tarkasti silmällä mitä yritysmaailmassa tapahtuu” kertoo yhtiön toimitusjohtaja Luigi Ferrero.

”Bisnesstrategiamme kulmakivenähän on niin kuin monella muullakin Sun Tzun Sodankäynnin taito, mutta en voi väittää ettemmekö myös sen lisäksi seuraisi silmä kovana mitä Suomen postilaitoksessa tapahtuu.

Nimenmuutoksen myötä pähkinäsuklaalevitteen brändi tulee selkeytymään entisestään.

”Vanha Nutella-brändimmehän oli ensisijaisesti suunnattu pähkinästä ja suklaasta pitäville yritysasiakkaille, mutta uuden nimen myötä myös kuluttaja-asiakkaat tulevat löytämään meidät” myhäilee Ferrero.

Nimenmuutos on osa yhtiön uutta kokonaisvisiota johon liittyy myös ensi vuonna toteutettava ulkoasun uudistus. Asiantuntijoiden mukaan on erittäin todennäköistä että tämäkin uudistus tulee perustumaan Suomen postin ilmeeseen, joka on saanut kotimaiset logontekijät hieromaan valmiiksi käsiään.


0 Shares
Tagged