Blogihaaste uusille jyväskyläläisille bloggariystävilleni

kotiunelmat

MInulla on kolme uutta bloggaajaystävää. Heidän nimensä ovat Drama Queen, Äijä ja Viherperhe ja he ovat ”kotibloggareita”. Se tarkoittaa että he kirjoittavat blogia siitä miten heidän uusien asuntonsa valmistuminen Jyväskylän asuntomessuille edistyy.

Nautin siitä kun saan blogien kautta ottaa osaa heidän elämästään. Viime viikollakin Äijä oli niin herkällä tuulella kertoessaan lapsuudestaan. Ja jännitän tosi paljon miten Viherperheen muutto Hong Kongista takaisin Suomeen tulee menemään. Puhumattakaan Drama Queenin mietteistä keski-ikäisyydestä. Ne koskettivat aidosti.

Kaiken kaikkiaan voin tuntea että olen päässyt tosi lähelle uusia tuttavuuksiani. Voisin melkein jo kutsua heitä ystävikseni tässä vaiheessa.

Ei. Enemmän kuin ystäviksi.

Mutta tänään suhteemme tuli särö. Kun blogeja tutkii tarkemmin huomaa nimittäin että kaikki kolme bloggaajaa ovatkin ”rakennuttaja YIT ideoimat kuvitteelliset hahmot”. Tämä pistää ystävyytemme koetukselle.

Ymmärrän tietenkin että rakennusfirmalle keksityt ihmiset ovat käteviä. Kun luen uusien ystävieni blogeja minulle tulee tunne että saan henkilökohtaisia suosituksia uusilta bloggaajakolleegoiltani. Päässäni paratiisi onkin enemmän ja enemmän alkanut blogien lukemisen jälkeen muistumaan kerrostaloa Jyväskylässä.

Tosin uudet bloggaajaystäväni eivät varmasti tule kirjoittamaan sanaakaan myöhästyneistä rakennusaikatauluista tai märistä eristeistä seinissä. Viherperhe ei luultavasti myöskään aio kirjoittaa sanaakaan siitä miten Drama Queen huvikseen takoo lämpöpattereita löylykauhalla iltaisin silkkaa ärsyttävyyttään.

Mutta ehkä olen vain vanhanaikainen. Ehkä uudet blogiystäväni voivat kuitenkin olla ystäviäni, vaikkakin ovat mielikuvitusolentoja?

Okei, tässä idea näin bloggareiden kesken! Miten olisi blogihaaste? Haastan kenet tahansa uusista jyväskyläläisistä ystävistäni kirjoittamaan yhdenkin kriittisen asian uudesta kerrostaloasunnostaan.

Ai niin, mutta eihän sitä tule tapahtumaan. Koska ystävänihän eivät ole oikeita ystäviä vaan rakennusfirman palkkaamaan ”creativen” keksimä mainosesite naamioituna jonkun päiväkirjaksi.


0 Shares
Tagged ,