Vuoden graafikko 2013 teki uuden kannen vuoden 2013 tärkeimmälle graafisen suunnittelun kirjalle

GraafinenSuunnitteluAlternate

Hyviä uutisia graafisen suunnittelun ystäville!

Viime vuoden tärkein graafisen suunnittelun kirjaon nyt saatavilla uusilla kansilla. Johannes Ekholmin Graafinen suunnittelu – Käytännöt, tekniikat, strategiat on tietenkin sisällöltään vieläkin sitä samaa ”ehtaa tavaraa”, mutta Vuoden graafikon 2013 Kasper Strömmanin maagisen kansitaidekosketuksen ansiosta sitä on entistä mukavampi katsoa.

HelloGraphicDesign

Haloo? Vuoden graafikko 2013 puhelimessa.

Vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman, tämä uusi kirjankansihan on uskomaton illuusio. Miten lukijat ovat ottaneet sen vastaan?
Monihan on luullut tätä uutta painosta uudeksi iPhone kutoseksi. Se on kuitenkin 100% kuolleita puita, joten pettymyksiltäkään ei ole voinut välttyä. Naama on kuitenkin kääntynyt hymyyn viimeistään siinä vaiheessa kun kirjan avaa ja huomaa miten hyvä se on.

Voisi siis sanoa että uusi erilainen ulkoasu on herättänyt hämmennystä?
Varsinkin kun tämä on vain yksi monesta uudesta kansiversiosta. Muita versioita ovat tehneet mm. Freeman, Teemu Suviala ja Janine Rewell.

Hienoa. Kerro vielä mistä tätä maagista teosta saa ostaa? Voisi kuvitella että ainakin monet oppilaitokset haluaisivat sen kirjahyllyynsä.
Se on minullekin mysteeri. Mutta osoitteesta www.johannesekholm.com voi onkia lisätietoja!

Lue kirjan arvostelu täältä.

*Lähde puuttuu.


0 Shares
Tagged ,