Hauska lukijatutkimus!

husqvarna-125bvx-lehtipuhallin

Lukijat!

Kasper Diemissa puhaltaa nyt ”muutoksen tuulet”! Ensi kuusta lähtien blogissamme on nimittäin luvassa hauskoja muutoksia jotka tulevat mahdollistamaan valtakunnallisesti tärkeän bloggaamisemme jatkossakin. Kasper Diem -blogihan tunnetaan yleisesti ”viidentenä valtiomahtina”.

Mutta sitä ennen me täällä Kasper Diem -blogissa tarvitsemme tietoa. Piinkovaa tietoa. Ja nimenomaan lukijoistamme.

Siksi olemme tehneet tämän hauskan lomakkeen jonka sinä, lukijamme voit nyt täyttää! Haluamme tosin tähdentää että vuoden graafikolla 2013, Kasper Strömmanilla, ei ole ollut mitään tekemistä lomakkeen ulkoasun kanssa.

Mutta miksi täytäisit lomakkeen – siihenhän voi  pahimmillaan mennä melkein viisi minuuttia? Noi tietenkin siksi että arvomme kaikkien tiedonluovuttajien kesken huumorin merkkiteoksen, Kasper Strömmanin toimittaman Kiitos Esteban 2002–2010 -kirjan.

Kiitos Esteban small

Lähetä meili osoitteeseen competition@kasperstromman.com täytettyäsi lomakkeen niin olet mukana tämän klassikkoteoksen arvonnassa.

Muista: lomakkeen täyttäminen ei ikinä ole ollut hauskempaa!

Ole niinkuin Chelsea Manning, luovuta tietoja.

Ole niinkuin Julian Assange, luovuta tietoja.

Luovuta tietoja.

Nyt.


0 Shares
Tagged ,

Leave a Reply