Nokia vuonna nolla

Syyskuun kolmas tullaan ikuisesti muistamaan suomalaisen matkapuhelinteollisuuden kohtalonhetkenä – päivänä jolloin Nokia myytiin ulkomaille. Mutta millaisia tuntemuksia kauppa herättää nokialaisissa heidän nukuttua kunnolla yön yli? Kasper Diem -blogi kävi ABC Kolmenkulmalla kyselemässä tuoreita tuntemuksia.

Nokiakolmenkulma

Kasper Diem: No niin, kaikki meni. Musta tiistai. Miltäs nyt tuntuu?

Saaresmaan Jukka: Mitä? Puhutko minulle? Anna minun tankata rauhassa.

Kasper Diem: Mutta sinähän olet nokialainen? Tuliko eilinen uutinen yllätyksenä?

Saaresmaan Jukka: Ettet vaan sekottaisi matkapuhelinyhtiö Nokiaa kaupunkiin nimeltä Nokia? Niillä ei ole ollut toistensa kanssa mitään tekemistä vuosikymmeniin.

Kasper Diem: Ja nyt vielä vähemmän. Vai uskotko kenties että ulkomaalainen pääoma tulee piristysruiskeena paikkakunnalle?

Saaresmaan Jukka: Menetkö pois heilumasta sen karvaisen mikkisi kanssa?  Siis, tänne eksyy silloin tällöin ulkomaalaisia turisteja joilla nämä termit menee sekaisin mutta sinun pitäisi todellakin tietää paremmin.

Kasper Diem: Ja tämän haastattelun jälkeen blogin lukijatkin tietävät! Mutta väität siis että Microsoftin läsnäolo ei tule millään tavalla näkymään katukuvassa?

Saaresmaan Jukka: Voi jessus. Oletko harvinaisen tyhmä? Miksi hemmetissä näkyisi? Tai siis, Nokian Eden vaihtoi kyllä jo nimensä Microsoft PowerPoint Spa:ksi, mutta muuten en tajua miten joku voi olla noin puupää?

Kasper Diem: Lukijat, te kuulitte sen täällä ensin!


0 Shares
Tagged , ,

Leave a Reply