Tervetuloa kapiokirstu-työpajaan ensi tiistaina Helsingin Designmuseossa

Kasper expert

Tämän blogin säännölliset lukijat saattavat muistaa modernin kapiokirstun jonka me täällä Kasper Diem -blogissa taidokkaasti valmistimme aikaisemmin tänä vuonna. Tämä moderni kapiokirstuhan on myös esillä Helsingin Designmuseon Toisia Tarinoita -näyttelyssä 22.9. sakka.

Ookoo, mutta entäs tämä: nyt sinulla, Kasper Diem -blogin lukijalla, on mahdollisuus valmistaa vastaava kapine Designmuseon työpajassa tiistaina 27.8. kello 16-18. Ja mitä parasta, tätä työpaja vetää Suomen tällä hetkellä johtava modernien kapiokirstujen tekijä, vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä, eikä maksa kun museon sisäänpääsymaksun – ilmoittaudu osoitteessa info@designmuseo.fi.

Lisätietoja löydät tapahtuman Facebook event -sivulla.

Tervetuloa!


0 Shares

Leave a Reply