Kolme rautaista lastenkirjaideaa

Moni lukijoistamme ei ehkä tiedä tätä, mutta Kasper Diem -blogin perustaja, vuoden graafikko Kasper Strömman on myös lahjakas lastenkirjakuvittaja joka on julkaissut lukuisia lastenkirjoja.

Tällä hetkellä uutta kirjaa ei ole työn alla – mutta se ei suinkaan johdu ideoiden puutteesta. Tässä kolme vahvaa kirjakonseptia.

NobodyPutsBabySmall

Nobody puts Baby in the Corner
Kutkuttava tarina vauvasta joka käyttäytyy huonosti ja laitetaan nurkkaan häpeämään. Vauva taistelee kuitenkin vastaan josta syntyy paljon koomisia tilanteita. Lapsi oppii kirjasta oman tahdon tärkeyden sen lisäksi että saa kirjasta tärkeän työkalun konfliktinhallintaan.

HastalavistaSmall

Hasta la Vista, Baby
Vanhemmat päättävät antaa vauvansa adoptoitavaksi Meksikoon, josta syntyy erilaisia hassuja kommelluksia. Lapsi oppii kirjasta paljon Meksikon kulttuurista sen lisäksi että saa kirjasta työkalun jolla käsitellä luopumisen vaikeutta.

YeahBabySmall

1. Yeah Baby, Yeah
Vauva kuulee radiosta 60-luvun musiikkia ja innostuu sen ajan kulttuuriista ja pukeutumisesta. Oikea hyvän tuulen kirja joka ohittaa noottikriisin olankohautuksella. Myös täydellinen kirja luettavaksi isovanhempien kanssa.

Kustantajat! Voitte olla yhteydessä osoitteessa contact@kasperstromman.com


0 Shares
Tagged ,

One thought on “Kolme rautaista lastenkirjaideaa

  1. […] Kasper Strömman, on todellakin lahjakas lastenkirjakuvittaja. Viime viikolla kerroimmekin muutamasta rautaisesta lastenkirjaideasta jotka toimisivat mielestämme loistavasti alle 140 senttimetristen […]

Leave a Reply