Testissä Rainbown ruokaisat pannukasvikset

Suurina pannukasvisten ystävinä me täällä Kasper Diem -blogissa aloitamme tänään uuden sarjan jossa maistelemme pannukasviksia, arvostelemme pannukasviksia, ja mahdollisesti joudumme sairaalahoitoon pannukasvisten johdosta. Ensimmäisenä vuorossa on Rainbown ruokaisat pannukasvikset.

Ruokaisat pannukasvikset1

VAROITUS! Ihan aluksi halumme korostaa että tämä on testi jota ihan kenen tahansa ei kannata tehdä kotonaan. Sen sijaan koekeittiömme kokilla Kasper Strömmanilla on monen vuoden vankka kokemus graafisesta suunnittelusta, jonka ansiosta voimme päästää hänet samaan huoneeseen pannukasvisten kanssa.

Sitäpaitsi on hyvä muistaa että pannukasvikset pelkäävät sinua ihan yhtä paljon kun sinä pannukasviksia, ja jos vaara uhkaa voit aina leikkiä kuollutta.

Ruokaisat pannukasvikset3

Miten sitten valmistamme pannukasvikset? No mehän emme niinkään paljon valmista niitä kun syömme ne mukavan rouskuvina suoraan pussista. Silloin syödessä jää kivasti jäähilettä suupieliin, eikä kuumana päivänä sitäpaitsi oikeastaan ole mitään parempaa. Ja pidetäänhän jäisiä kidneypapuja myös yleisesti luonnon omana mehujäänä.

Mutta jos ollaan vakavia hetken, niin miksi vaaraantaa henkensä pannukasviksilla? Tästä nimenomaisesta tuotteestahan on löydetty vaarallisia rikkaruohoja, jonka takia se on vedetty takaisin kaupan hyllyltä?

Ruokaisat pannukasvikset4

Vastaus on tietenkin että meidän täällä Kasper Diem -blogissa on pakko saada maistaa vaaran tunnetta suussamme. Pannukasvisten muodossa. Vain silloin tunnemme oikeasti elävämme. Ja kun polkupyöräilystä ilman kypärää ei saa enää mielihyvää tämä on seuraava luonnollinen askel.

Arvio: Sinänsä maukas sekoitus johon auringonkukan- ja pellavansiemenet antavat kivan säväyksen. Myös kivasti dekstroosia. Mutta onko vaaniva hengenvaara  positiivinen vai negatiivinen asia?

On.

Ensi viikolla: lisää Rainbown ruokaisia pannukasviksia. Pitikin mennä ostamaan pakastin täyteen.


0 Shares
Tagged , ,

One thought on “Testissä Rainbown ruokaisat pannukasvikset

  1. Markku Mollari says:

    Pitäisikö blogistin hiljaisuudesta huolestua? Toivottavasti kaikki on hyvin!

Leave a Reply