Steve Jobsin aamiainen

young-steve-jobs

Steve Jobs paistaa munia aurinkoisessa keittiössään. Hän asuu Palo Altossa, Kaliforniassa. Aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta. Tällainen sää on usein Palo Altossa, Kaliforniassa, Steve Jobs myhäilee itsekseen. Hän on juuri keksinut tietokoneen jota hän aikoo kutsua Omenaksi. Kas kun ei Munaksi, ajattelee Steve Jobs ja hihittää. Vähemmästäkin naurattaa, ajattelee Steve Jobs ja jatkaa munienpaistohommaansa.

Mutta nyt Steve Jobs on näkevinään liikehdintää ulkoa. Ei kai? Kaiken järjen mukaan pihalla ei pitäisi olla ketään. Kuitenkin  uima-altaan vedenpinnassa on selviä renkaita. Tähän on saatava selvyys. Steve Jobs siirtää pois paistinpannun kaasuliekiltä. Puutarhan lasiovi kirskuu kiskollaan. Aurinko porottaa, mutta niinhän se tekee usein Palo Altossa, Kaliforniassa, ajattelee Steve Jobs.

No kukas se sieltä altaasta nyt sitten nousee jos ei nuori Bill Gates? Hän liukuu kaakelointia pitkin kuin pieni liukas hylje. Bill Gates, senkin roisto! Mitä sinä teet puutarhassani? Senhän sinä haluaisit tietää, virnuilee nuori Bill Gates. Vaan minä liikun Palo Alton alueella vähän niin kuin lystään, puutarhasta puutarhaan… ja muuten ajan Trans Amillani.  Onhan 1977 ja minä keksin tietokoneita jotka ovat vähintään yhtä hyviä kun sinun, minkä lisäksi minusta tuntuu että keksimäni käyttöjärjestelmä tulee jonain päivänä olemaan maailman suosituin. Hyvä sinunkin on myöntää se nyt jo, mäntti. Sitäpaitsi, eihän sinulla edes taida olla sitä vastaan mitään että minä tulen käymään näin aamutuimaan.

Steve Jobsin naama repeää hymyyn. No ei olekaan. Tule sisään. Olen juuri paistanut munia. Puhutaan tietokoneista yhdessä.


0 Shares
Tagged , , ,

Leave a Reply