Kasper Diem -blogissa nyt myös unien tulkintaa

DreemlogoSMALL

Moni saattaa tietää että Kasper Strömman on Vuoden graafikko 2013, mutta tiesittekö että Kasper Strömman on myös pohjois-Euroopan johtavia unien tulkitsijoita? Blogimme lukijoilla onkin nyt mahdollisuus lähettää omia uniaan tulkittavaksi osoitteeseen contact@kasperstromman.com. Kirjoita osoitekenttään UNITULKINTA.

Ensimmäisen unen lähetti meille Mikko Helsingistä:

Unessani lähestyn kaunista puutarhaa jonka takorautaiset portit ovat melkein auki. Kävelen sisään. Kädessäni on painava, ryhmyinen keppi. Katkasen sillä kaksi tai kolme ruusua, jonka jälkeen tungen keppini maahan intohimon puuskassa. Herään ja huomaan että minulla on sattunut seksuaalinen laukeaminen.

Tulkinta: Mikko, tällä hetkellä joko jollakin ihmisellä/asialla on suuri valta sinuun tai sinulla on suuri valta johonkin asiaan/ihmiseen. Olosuhteet muuttuvat nopeasti, älä pelkää tätä muutosta. Asiat menevät, kuten ne on tarkoitettu ja, ja… tai no mitä sitä kiertelemään, kuolemaahan tämä uni tarkoittaa. Ennenaikaista ja tuskallista kuolemaa.

UnisymboliikkaaPIENI

Unen numero 2:n lähetti meille taas Mikko Helsingistä.

Odotan pikajunaa jotta voisin kiivetä sen voimakkaaseen veturiin. Juna saapuu, mutta sitä vetääkin olemattoman pieni veturi, jota lämmitetään tulitikuilla. Tunnen itseni hyvin onnettomaksi ja herään nyyhkyttäen.

Tulkinta: Mikko, löydät kyllä rakkauden, jos uskallat tehdä aloitteita, etkä jää empimään paikoillesi. Tulevassa suhteessasi voi olla joitain esteitä, jotka pitää raivata tieltä, mutta kun ne on selvitetty, saavutat turvallisuuden tunteen ja onnen. Vältä myös junalla matkustamista tulevaisuudessa tai kohtaat kuoleman. Taas. Mikko, sanoisin että jos näet kaksi näin vahvaa unta peräjälkeen universum todellakin yrittää sanoa sinulle jotain. Mieti sitä.

Rakkaudella,
Kasper Strömman


0 Shares
Tagged ,

Leave a Reply