Suomen suosituin podcast unboxauspuuhissa: ”Kerro kaunein Kasper ja Mikko -muistosi, voita kirja”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt, ja tällä kertaa onkin kyseessä oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat ”epälaatikoittavat” uuden kirjansa.

Mikä kirja, kysyt? No tietenkin Uusi Studio, Suomen suosituimman podcastin jaksosta 141 litteroitu kovakantinen teos jossa tämä klassinen jakso on vihdoinkin saatu kansien väliin, tekstinä. Mustaa valkoisella.

Kyseessä onkin luultavasti ensimmäinen kerta historiassa kun yksittäisestä podcastjaksosta on tehty itsenäinen teos. Mutta sellainen on Suomen suosituin podcast – edelläkävijä.

Jakson alku sujuukin intohimoisen rapinan ja sivujenkääntelyn lomassa. Eihän sitä joka kerta tehdä tällä tavalla audiohistoriaa.

No, mutta toki jaksossa tehdään muutakin. Niin kuin juodaan Limited Edition Coca-Cola 3000 -juomaa. Sen on tarkoitus maistua tulevaisuuden Coca-colalta, ja maku on ”co-created with AI”. Mikä on luultavasti vale. Pruuviin saatiin joka tapauksessa mukaan Paula Rinta-Kanto Podmeltä. Maku ei ollut häävi. Mutta sellainen on viikon juoma. Joskus häävi, joskus ei.

Sen lisäksi puhutaan vanhentuneista referensseistä, huippu-urheilusta sekä huudetaan tuuleen. Ei ole siis liioiteltua väittää että jakso on ehkä paras tähän asti. Ja hei – haluaisitko sinä voittaa Uusi studio -kirjan? Kerro silloin kaunein Kasper ja Mikko -muistosi, ja unelma saattaa käydä toteen. Lähetä tarinasi esimerkiksi Facebook-ryhmään, tai Kasperin tai Mikon instagrammiin.

Kasperin ja Mikon podcast. Edelläkävijä jo vuodesta 2017.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka toinen keskiviikko. Nyt julkaistava kirja on heidän ensimmäisensä.


0 Shares
Tagged , ,