Suomen suosituin podcast Espalla: ”Kaikki toimii paremmin ateriana”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast eli Suomen suosituin podcast on jälleen kerran ulkona. Tällä viikolla käydään alkuvuodesta paljon puhutulla Espalla, ja arvaa mitä? Jakso on ehkä paras tähän asti.

Analyysissa on tietenkin tämän helsinkiläisen valtaväylän muuttuneet liikennejärjestelyt, mutta myös hoitavat kivet joihin Kasper on tutustunut. Tutustunut jopa niin hyvin että on valinnut Mikolle omansa.

Mikko taas on pelotellut eläimiä, ja Kasper sen lisäksi käynyt Taco Bellissä. Sinä kuulet itse – ”jokaiselle” on siis ”jotakin” kuunneltavaa. Viikon juomana taas juodaan koululaisten tämänhetkinen hittijuoma, Prime.

Toisin sanoen luultavasti todellakin paras jatko tähän asti; kuuntele heti Podme-palvelussa.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy kahden viikon välein.


0 Shares
Tagged , ,