Kasper ja Mikko muodin maailmassa: ”Puhutaan hetki astrologiasta”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen kerran ilmestynyt. Ja tällä kertaa onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat podcastaajat puhuvat miesten muodista Pitti Uomo -tapahtumaa edustavan italaisen Roberto Rutan kanssa. Hetki oli ikimuistoinen.

Eikä siinä kaikki, koska toki jaksossa puhuttiin muustakin. Kasper kysyy esimerkiksi itseltään olemmeko juuttuneet time looppiin, ja Mikko toteaa sekä käyneensä Gigantissa että olevansa tyypillinen skorpioni eli ”skorppari”. Hyvää keskustelua.

Lopuksi juotiin totuttuun tapaan viikon juoma, joka oli tällä kertaa tapahtuman kunniaksi italialaista Fernet Brancaa. Sitä arvosti varsinkin Roberto.

Sinä kuulet itse – jälleen kerran huippujakso. Kuuntele Podme-palvelussa niin et jää paitsi.


0 Shares
Tagged , , ,