Team Strömmanin ehdokastunnus julki: ”Komea”

TIEDOTE
HETI VALMIS JULKAISTAVAKSI

Vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman on Vihreiden ehdokas kevään eduskuntavaaleissa, Helsingin vaalipiirissä. Ehdokastunnus on nyt valmistunut, ja Team Strömman on käyttänyt kaiken graafisen osaamisensa sen luomisessa.

”Halusimme jotain ajatonta ja klassista. Jotain joka sanoo ‘Strömppis eduskuntaan’, ja joka toimisi tuuppaavana kätenä äänestyskopin suuntaan. Mutta myös jotain joka on aika selvästi inspiroitunut yhdysvaltalaisesta Biden-Harris -kampanjasta.”

Lopputulos yhdistää aistikkaalla tavalla kahta eri vihreän sävyä. Lisäksi vuosiluku 2023 on tunnuksessa tarpeettoman selkeästi esillä, ikään kuin varmistamassa ettei kukaan vahingossakaan äänestäisi väärissä vaaleissa. Team Strömman on erittäin tyytyväinen lopputulokseen, ja uskoo sen tuovan etumatkaa ns. premium-äänestäjien keskuudessa.

”Graafinen nappisuoritus. 10/10. Tätä paremmaksi on vaikea pistää.”

Eduskuntavaalien äänestyspäivä on sunnuntai 2.4. ja ennakkoäänestys kotimaassa 22.–28.3.


0 Shares
Tagged , , ,