Piparkassu esittää joulun 2022 hitin: piparinen kissan kiipeilypuu

Moni valitsee joulun alla rakentaa perinteisen ”piprutalon”, mutta Suomen johtava piparkkitehti Piparkassu ajattelee toisin. Piparkassu on tullut tunnetuksi rehellisistä ja brutaaleista piparkakkurakennelmistaan.

”Miksi aina rakentaa se iänikuinen talo?” naurahtaa Piparkassu. ”Maailmahan on täynnä asioita joita voi tehtailla piparkakkutaikinasta. Itse valitsen tänä vuonna piparisen kissan kiipeilypuun”.

Piparkassu, tai vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman, on piparkakkujen lisäksi tullut tunnetuksi siitä että hän postasi sosiaalisen mediaan päivittäin kissan kiipeilypuun vuosina 2020–2022. Tätä voi pitää tarinan loogisena päätepisteenä.

Piparisen kissan kiipeilypuun rakentaminen on joka tapauksessa äärimmäisen helppoa. Tarvitset vain viisi piparielementtiä piparisen kissan lisäksi. Liimattuasi tolpan kasaan se päällystetään lopuksi makeisremmillä.

Tee siis tästä joulusta ikimuistoinen Piparkassun opeilla. Ja hei – jos piparkkitehtuuri kiinnostaa Piparkassun talot -kirjan voit tilata tästä.0 Shares
Tagged , , , , ,