Lehdistötiedote: Kasper ja Mikko tuo ensimmäisenä podcastina maailmassa markkinoille oman podcast-oluen

Kaupallinen yhteistyö Salama Brewing

LEHDISTÖTIEDOTE
HETI VAPAA JULKAISTAVAKSI

Kasperin ja Mikon podcast eli Suomen suosituin podcast tuo ensimmäisenä podcastina maailmassa markkinoille podcast-oluen. Salama Brewingin kanssa yhteistyössä pantu Banaani Lime Sour ravistaa olutmarkkinoita konseptinsa lisäksi myös ainutlaatuisella maullaan.

Jo kaupoista löytyvä Suomen suosituin beer on otettu mielenkiinnolla vastaan Suomen olutkentällä. Banaanin ja limen makuinen sour on jotain täysin muuta mitä ollaan totuttu näkemään, mutta mitään vähäisempää ei tietenkään sovi odottaa Suomen suosituimmalta podcastilta.

Kasper Strömman
Suomen suosituimmasta podcastista puhkuu tyytyväisyyttä.

– Sanoisin että puhun meidän molempien puolesta kun sanon että tämä olut on meidän molempien pitkäikäinen haave joka nyt käy toteen, kiitos Salama Brewingin. Moni muu panimo ei olisi ollut niin ennakkoluuloton että olisi lähtenyt tähän projektiin. Onneksi olemme tekemisissä todellisen panimopioneerin kanssa.

Vaikka kyseessä onkin maailman ensimäinen poddausolut, tämä ei ole ensimmäinen kerta kun poddausduo tekee yhteistyötä nautintoteollisuuden kanssa. Moni podcastin kuuntelija muistaa viime vuonna yhdessä Kaffa Roasteryn kanssa toteutetun maailman ensimmäisen podcastkahvin, eli Suomen suosituimman kahvin.

Suomen suosituimman podcastin Kasper myhäilee.

– Puhumme Mikon kanssa leikkisästi ”poddausmehusta”. Vaikka tämä ei tietenkään sinänsä ole mehua. Haluaisin siis selventää että kyse on banaani-lime sourista. Ettei tule väärinymmärryksiä.

Salama Brewing on voimakkaasti kasvussa oleva espoolainen pienpanimo joka seuraavaksi tähtää kansainvälisille markkinoille.

Kasperin ja Mikon podcast taas on Suomen suosituin podcast, joten siinä mielessä voisi puhua ”matchistä joka on tehty heavenissä”. Suomen suosituimman podcastin Kasper komppaa tätä täysillä.

– Tämä on matchi joka on tehty heavenissä.

Suomen Suosituinta Beeriä on pantu rajallinen erä, ja on jo saatavilla monista oluensa vakavasti ottavista K-Supermarketeista pääkaupunkiseudulla, niinkuin K-Supermarket Kamppi, K-Supermarket Redi ja K-Supermarket Arabia.

Suomen suosituin podcast taas on Suomen ensimmäisiä podcasteja joka on ilmestynyt elokuusta 2018 lähtien, ja on siten tällä hetkellä Suomen podcast-taivaan kiintotähti.

Suomen suosituin podcast ilmestyy joka torstai.

https://anchor.fm/suomensuosituinpodcast
www.salamabrewing.com 


0 Shares
Tagged , , ,