Kasper ja Mikko maistavat Suomen suosituinta kahvia: ”Rulet ovat tehty bendattaviksi”

Kaupallinen yhteistyö Kaffa Roastery

Hyviä uutisiaSuomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erityisjakso, kun Suomen suosituimmat poddaajat lanseerat yhteistössä Kaffa Roasteryn kanssa oman nimikkokahvin, Suomen suosituimman kahvin. Kuuntele tästä:

Lanseeraus onkin varsinainen merkkitapaus – onhan kyseessä Suomen, ellei koko maailman ensimmäinen podcast jolla on oma kahvi. Harvoin onkaan nähty mitään näin kaunista:

Aijaij. Ja kahvista puheenollen Kaffa Roastery haluaa muistuttaa Kaffa kotiin -palvelustaan, jossa kahvia tilataan aikakauslehden tavoin kotiovelle. Kasperin ja Mikon podcastin kuuntelijana saat nyt 2 kuukauden kahvit puoleen hintaan. Mainitse koodi SUOMENSUOSITUIN19 tilatessa. Tarjous voimassa 20.5. asti.

Ookoo, mutta sen lisäksi podcastjaksossa puhuttiin toki muistakin asioista. Kasper on esimerkiksi kaivannut työyhteisöä, ja nyt löytänyt sen Mikosta. Sen lisäksi puhutaan mm. venäläisestä ”terapiavalaasta” sekä TV-ohjelma Putouksesta. Jonka jälkeen Mikko uudistaa taas kerran ansiokkaasti suomenkieltä lanseeraamalla uuden termin ”rulen bendailu”.

Ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Kaffa Roastery.


0 Shares
Tagged , , , , ,