Kasper ja Mikko Arabian kauppakeskuksessa: ”Tarkastelussa poddauksen matriarkaatti”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla nauhoitus tapahtui Arabian kauppakeskuksessa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Tämän viikon jakso on siitäkin syystä juhlallinen että ”Bisneskassu” tekee kaivatun paluun. Tämän viikon vinkit ovatkin kullanarvoisia bisnesyrittäjille jotka ovat valmiita ottamaan vähän ”oikoteitä” bisneksissään.

Mikko taas ottaa esiin natsilippujen kierrätysongelman, sekä puhuu siitä miksi sanaa ”vaikea” on niin haastavaa käyttää. Tai siis vaikeaa. Osoittautuu että molemmilla poddaajilla on jo pidemmän aikaa ollut ongelmaa h-sanan kanssa.

Sen jälkeen juodaankin viikon juoma, joka on tällä viikolla englantilaislähtöinen kurkunmakuinen virkistysvesi ”Qcumber”.  Terveellisestä ulkonäöstään huolimatta se maistui tosin lähinnä venäläiseltä kurkku-Spriteltä, ja sai siksi vain yhden pisteen viidestä. Sääli.

Joka tapauksessa kuten sanottua yksi parhaimmista jaksoista tähän asti – ellei paras, joten kannattaa kuunnella. Ja kiitos että kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,