Kasper Diem: Sotkun munkit täytetään jatkossa lihahillolla

munkki520

Tällä viikolla on jälleen kerran puhuttanut kasvisruoka. Tämä siksi että Puolustusvoimat on ilmoittanut alkavansa tarjoilemaan kaksi kasvisateriaa viikossa, joka on saaneet eräiden lihaa rakastavien yksilöiden ”sapen kiehumaan”.

Syyt kasvisruoan vastustamiseen ovat hieman epäselviä, mutta liittyvät ilmeisesti siihen ettei ihminen kykene tappamaan toista ihmistä jos ei ensin ole nauttinut esimerkiksi pienen lihapullan.

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan puolustusministeriön kätyri Saaresmaan Jukka pitää tilannetta huolestuttavana.

”On kyllä huolestuttavaa. Olisin valmis menemään niinkin pitkälle että sanoisin että kasvisruokavalio on tällä hetkellä vakavin yksittäinen uhka joka vaanii maatamme.”

Saaresmaa imeskelee mietteliäästi lihapuikkoa.

”Reippaan muonituksen avulla olemme saaneet varusmiesten keskipainon nousemaan kahdessakymmenessä vuodessa noin seitsemän kiloa. Kasvisruokavalio voi pahimmassa tapauksessa pysäyttää tämän kehityksen.”

Korpraali Saaresmaa katsoo kaukaisuuteen.

”Sodan aikana sanottiin että yksi suomalainen vastaa kymmentä venäläistä. No, siinä oli tietenkin jonkin verran propagandalisää mukana. Mutta se on fakta että nykyinen varusmies vastaa helposti kahta entisaikojen sotilasta. Ainakin painoltaan. Joten jos emme voi kilpailla vihollista vastaan sotilaiden määrällä, niin voimme ainakin kasvattaa yksittäisen taistelijan isommaksi. Se on vain matematiikkaa.”

Kasper Diem -blogin tietojen mukaan Puolustusministeriö on kuitenkin jo yön aikana löytänyt kriisinhallintaratkaisun nyt ilmenneeseen kasvisateriakriisiin.

”Kasvisruokaa pitää siis nykyään tarjoilla? Ookoo, olkoon menneksi jos se on niin tärkeää. Mutta aiomme nyt uuden poikkeuslain nojalla velvoittamaan kaikki maamme sotilaskodit täyttämään legendaariset munkkinsa tavallisen hillon sijaan makealla lihahillolla, jotta taistelijamme pysyvät pulskina ja tappohaluisina.”

Korpraali Saaresmaan kasvoille nousee tyytyväinen hymy.

”Puuh. Kasvisruokakriisi vältetty. Taas osoitus siitä miten talvisodan henki elää vahvana meissä suomalaisissa.”


0 Shares
Tagged , , , , ,