Kasperin ja Mikon podcast Porin asuntomessuilla

50 Pori for blog_520

Hyviä uutisia – Suomen suosituin podcast on nimittäin jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla luvassa onkin oikea erikoisjakso, kun Kasper ja Mikko käyvät huonekaluliike Hakolan kutsumina Porin asuntomessuilla. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai suoraan tästä:

Miksi huonekaluliike Hakola on messuilla? Koska he ovat yhteistyössä BMW:n kanssa olleet mukana sisustamassa vanhaa 1930-luvun Shellin johtajan asuntoa nimeltään ”Bunkkeri”, jonka Juha Heino on peruskorjannut. Podcastissa kuullaankin siksi sekä Hakolan Annaleena Hämäläisen että taloa korjanneen Juhan ajatuksia kohteesta.

BMWtalo2

Sen lisäksi kierrellään tietenkin muita kohteita, joiden lomassa kuullaan ”tavanomaista sisältöä”. Kasper miettii esimerkiksi miksi hotellityyli on ollut niin suosittu sisustuksessa viime vuosina, ja visioi tulevaisuudelle uutta hostellityyliä. Siihen kuuluu esimerkiksi olennaisena pelko siitä että joku vie kuudenkymmenen litran rinkkasi.

BMWtalo

Tasapainon vuoksi käydään myös Prisman sisustamassa talossa, jossa Sipe Santapukki on saanut suunnitella lastenhuoneen. Se oli molempien mielestä 90% punk.

Bunkkeri520

Tämä ei tosin ole Sipe Santapukin lastenhuone, vaan Bunkkerin keittiö.

Entäs juodaanko jaksossa juoma? Tietenkin. Tällä viikolla se on mystinen, Japanista importoitu Fibe Mini, joka oli huomattavasti makeampaa kuin mitä pullo antaisi ymmärtää.

Fibemini

Itseasiassa nyt kun juomaa googlaa, niin se vaikuttaisi olevan jonkinnäköinen kuitujuoma. Ookoo. Ainakin sitä ei ollut liikaa. Tässä on vielä mainos:

Kaikenkaikkiaan siis huippupäivä Porin asuntomessuilta, eikä ole liioiteltua sanoa että jakso lienee paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet!

Jacuzzi520

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi huonekaluliike Hakola sekä BMW.


0 Shares
Tagged , , , , , , ,