Kasperin ja Mikon podcast keskustakirjasto Oodissa

41keskustakirjasto520

Hyviä uutisia! Suomen suosituin podcast on nimittäin jälleen ulkona. Tällä kertaa käydään uudessa, vielä keskeneräisessä keskustakirjasto Oodissa aistimassa tunnelmia ja ”rupattelemassa”. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai suoraan tästä:

Mistä sitten viikon jaksossa puhuttiin? Ainakin siitä miten Suomi on lehdistönvapauden suhteen maailman ykkösmaita, mutta graafisen suunnittelun arvostuksen suhteen häntäpäässä. Tämä on asia johon kansainvälisissä vertailuissa kiinnitetään aivan liian vähän huomiota.

bibliotek520

Miltä kirjaston sisällä sitten näytti? Ainakin jatkojohtojen määrä katossa ilahdutti. Muuten näytti lupaavasti siltä että valmiissa kirjastossa ”valolla tulee olemaan tilaa leikkiä”.

OsheeTea

Juotiinko viikon jaksossa juoma? Tottakai juotiin. Tällä viikolla se oli puolalainen vähäkalorinen jäätee Oshee Vitamin, joka tosin ei saanut kummankaan ”poddaajan” polvia veteliksi. Tosin koko, 555 ml, sai kiitosta.

KenelleOmistaisit

Muita viikon kohokohtia: kultainen noutaja Joni on vihdoin löytynyt, Kasper esittää kolme rautaista sijoitusneuvoa ja esitetään teoria että Aku Ankan yhteiskuntakriittiset käsikirjoittaja häviävät mysteerisesti. Hyvä, monipuolinen ”kattaus” siis.

Tarta

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Miten se podcast voikin tällä tavalla mennä joka viikko parempaan suuntaan?

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi LV Men -tuotteet.


0 Shares
Tagged ,