Paljastus: Vihreä kuula -keksin jälkeen luvassa toinenkin uutusmaku: ”Juhannukseksi tulee Matjes-sillillä täytetty jaffakeksi”

MatjesJaffa

Aikaisemmin tässä kuussa Suomen kansa kohahti uudesta Jaffakeksin ja Vihreän kuulan yhdistävästä uutuustuotteesta. Osa ehti jo epäillä keksiä mielikuvituksen tuotteeksi, osa taas piti liittoa epäpyhänä. Selvää on kuitenkin että keksiuutuus sai tässä kuussa osakseen eniten huomiota maassamme kaikista maailman tapahtumista, Mauno Koiviston hautajaiset mahdollisesti poislukien.

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan keksiuutuudet eivät kuitenkaan rajoitu tähän. Vihreän kuulan ja jaffakeksin fuusion suosion siivittämänä nyt on nimittäin sopivasti juhannukseksi vuorossa Matjes-sillillä täytetty jaffakeksi.

Matjessilli on nuoren kutemattoman sillin kauppanimi. Tämä on tiettävästi ensimmäinen kerta kun sitä käytetään keksissä.

Kasper Diem -blogin haastattelema nimettömänä pysyttelevä keksiasiantuntija ei ole yllättynyt.

”Näin toimivat yritykset. Tänä päivänä on hyvin tavallista ottaa kaksi tunnettua tuotemerkkiä ja yhdistellä ne. Nythän on luultavasti vain ajan kysymys ennen kun saamme energiajuomalta maistuvan Battery-hammastahnan.”

Matjessilliä säilytetään tynnyrissä ennen kuin se perataan ja pakataan säilykepurkkiin erityisten mausteiden kanssa. Erikoista on sen sijaan käyttää sitä sen jälkeen keksin täytteenä.

Keksiasiantuntija ei itse ole maistanut uutuuskeksiä.

”Varmasti herkullista. Sen sijaan olen suoraan sanoen yllättynyt ettei meillä jo ollut mämmillä täytettyä keksiä pääsiäisenä.”

Keksitehtaalta ei vahvisteta Kasper Diem -blogin liikkeellepanemaa huhua, mutta vetoaa yleisöön josko jollakin olisi mämmiä pakkasessa ensi kevään uutuustuotteita silmälläpitäen.


0 Shares
Tagged , ,