Testissä Liiteri-tavaranvuokraus

liiteri1

Tänään me täällä Kasper Diem -blogia olemme kokeilleet Liiteri-tavaranvuokrauspalvelua joka sijaitsee Helsingin Teurastamolla. Miksi? Koska pidämme ajatuksesta että kaikkea ei tarvitse ostaa omaksi. Ja että tällainen palvelu on olemassa meidän lähellä.

karry

Liiteri onkin erikoistunut sähkötyökaluihin joista emme tarkalleen tiedä mihin niitä käytetään, niinkuin nauhahiomakoneeseen tai akkuporavasaraan (?). Mutta sieltä saa toisaalta myös kiviseinään pystyvään porakoneen, josta tiedämme täsmälleen mitä se tekee. Ja jota ei ikinä ole tullut hankittua koska sitä käyttää vain sen yhden kerran vuodessa.

osttiroler_getreidemuhlen

Suosikkimme vuokrattavista laitteista oli kuitenkin tämä laite joka näyttää pippurimyllyn ja bongin risteytykseltä, mutta joka kuitenkin kuulemma on itätirolilainen jyvämylly. Se näyttää vitsikkäältä, mutta voihan ”jauhan oman viljani niinkuin joku pieni mylläri” hyvinkin olla seuraava ”jauhan omat kahvipapuni koska olen pikku kotibarista”.

liiteri2

Me emme kuitenkaan tällä kertaa vuokranneet Osttiroler Getreidemühleniä, vaan höyrypesurin joka maksaa 20 e/vuorokausi.  Koska Liiterin Henni Ahvenlampi sanoi* että se on just kätevä ja että vaikutamme ihmiseltä jonka kylpyhuone on saastainen. Siinä hän oli aivan oikeassa.
*Ei sanonut.

purjebagit

Täytyy sanoa että reppu jossa höyrypesuri tuli teki meihin muuten vaikutuksen. Se on nimittäin valmistettu vanhasta purjeveneen purjeesta ja suunniteltu nimenomaan Liiteriä varten. Ja yllättävän hyvä selässä, vaikka sisällä oli pienen pölynimurin kokoinen höyrypesuri. Kasper Diem -blogi onnittelee tästä detaljista.

stada

No millainen laite oli? Ihan ookoo, mutta kyllä kunnon juuriharjan jynssäyksellä saa samanlaista puhtautta aikaan. Mutta oletamme että kuuma, syntinen höyry ja kompressorin hurina vetoaa tiettyyn miestyyppiin. Tiedättehän, siihen joka tykkää unboxata asioita ja katsoo polkupyörääsi nenänvartta pitkin koska se ei ole tehty hiilikuidusta.

Pidimme kuitenkin Liiterin meiningistä. Ja hemmetti, nyt rupesi kyllä silti vähän kiinnostamaan se jyvämylly. Pitääpä käydä toistekin.

Liiterillä on tällä hetkellä meneillään joukkorahoituskampanja että toiminta saataisiin pysyväksi. Osallistu tästä.


2 Shares
Tagged ,