Näkökulma: Woohoo! Miten on mahdollista että löytyy vielä näin hyviä uusia markkina-alueita aseille?!?

Smart_Casual_Dress_Example

Kirjoittanut asekauppias

Elämme erittäin kilpailutetussa maailmassa. Markkinaosuudet eivät tänä päivänä todellakaan kasva puussa! Uusia asiakkuuksia voi tietenkin aina yrittää löytää, mutta totuus on että menet minne tahansa päin maailmaa esittelemään uutta kranaatinheintintäsi, niin usein markkina tuppaa olemaan saturoitunut.

Mutta juuri siksi tuntuukin niin ihmeellistä löytää uusi markkina-alue niin kuin Uzbekistanin tai Turkmenistan! Huh huh nimittäin. Ne todellakin haluavat aseitasi siellä! Ja mitä parasta, markkinat eivät ole sielläpäin vielä kyllästetyt. Woohoo! Jostain syystä monet isotkin valmistajat eivät tunnu myyvän näissä maissa? Eivät tiedä millaisista markkinoista jäävät paitsi!

Eikä siinä vielä kaikki. Tiedättekö mitä on parasta siinä kun tekee kauppaa tässä maailmankolkassa? Saa asua kullasta tehdyssä hotellissa! Ette arvakaan miten sitä arvostaa sen jälkeen kun on aina asunut siinä samassa Scandicissa silloin kun myy aseita Ruotsiin.

Kiinnostaisiko muuten ostaa maamiina? Ai ei vai. No minun kauttani järjestyy kyllä jos muutat mielesi. Minulla on varastossa muutama joka ”tippui rekan kuormasta”, jos tiedät mitä tarkoitan.

Missä olinkaan? Niin niin. Siis älkää ymmärtäkö väärin, ei Scandicissa mitään vikaa ole! Muttei ruotsalaiset todellakaan tule hakemaan lentokentältä timanttisessa limusiinissa niin kuin monissa arabivaltioissa. Ja vartavasten kiitä kun myyt heille jotain. Parasta kauppiaana olemisessa on se kun tunnet tekeväsi jollekin palveluksen!

Olisi minulla myös hermokaasua kaupan jos kiinnostaa? Okei okei, selvä. Ei väkisin.

Haluan tässä vaiheessa painottaa ettei minulla ole mitään demokratioita vastaan. Suurin osa niistä ovat oikein mukavia. Mutta tuntuu että diktatuureissa osataan sentään tehdä päätöksiä ihan eri tavalla. Eikä jokaisesta aseen ostopäätöksestä todellakaan tarvitse heti olla äänestämässä jossain parlamentissä. Se on todellista vapautta.

Ja kyllä. Aion myydä aseita jatkossa myös demokraattisiin maihin. Jos ostavat. Mutta kyllä minusta silti tuntuu että diktatuureissa on sitä jotakin. Niissä osataan elää ihan eri tavalla.

Ja niin kauan kun kassakone huutaa hoosiaannaa se sopii minulle!!!


0 Shares
Tagged , , ,