Kasper Diem: Posti alkaa myös tarjoamaan hierontaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posti tiedotti tänään että se rupeaa leikkaamaan asiakkaidensa nurmikoita maksua vastaan. Leikkaaminen tapahtuisi asiakkaan omalla ruohonleikkurilla aina tiistaisin kun jaettavaa on vähemmän, ja puolen tunnin viikottaisesta trimmauksesta veloitetaan 65 euroa kuukaudessa.

Kasper Diem -blogin saamien tietojen mukaan uudistukset Postissa ei kuitenkaan tule rajoittumaan tähän. Jos piloottihanke sujuu mallikkaasti palvelupaletti tuleekin laajentumaan, ja syksyn tullen on tarkoitus ruveta tarjoamaan postinkantajien suorittamaa hierontaa halukkaille asiakkaille.

Syyskuussa lanseerattavassa palvelussa postinkantaja hieroisi asiakasta niinkuin ei olisi huomista, mutta aromaattiset öljyt tulisivat asiakkaalta itseltään. Lisämaksusta posteljooni saattaisi kuitenkin tiputtaa asiakkaan päälle vanhoista kirjekuorista tuttua kuumaa vahaa hieronnan yhteydessä.

Postin uuspalveluiden esimies Bo Hager on uuteen palveluun tyytyväinen.

”Tässä on nyt ajateltu laatikon ulkopuolelle ja ideoitu palvelu jolle on aitoa kysyntää. Olemme huomanneet että moni asiakkaamme vaikuttaa ihan mahdottoman jäykältä. Tässä avautuu ainutkertainen mahdollisuus meidän avulla relata vähän.”

Hieronta tapahtuisi aina perjantaisin työpäivän jälkeen kun asiakaskyselyn mukaan tarvetta on eniten. Asiakkat voisivat tilata erilaisia hierontapaketteja, joista arvokkaimpaan kuuluisi myös ns. ”happy ending”.

Bo Hagerin mukaan Postin on pysyttävä ajan virrassa kiinni ja tarjota niitä palveluita joita asiakas haluaa.

”Koulutamme parhaillaan henkilökuntaamme jotta he voisivat tarjota mahdollisimman paljon nautintoa. Postinjakelu kun on nykyään niin paljon muuta kuin lähetysten sujauttamista pieniin rakoihin”.

Jos piloottiprojektit menevät mallikkaasti Postilla on myös suunnitelmissa ensi vuoden puolella uusi kokeilu missä posti yksinkertaisesti vain jaetaan niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista, ilman että lähetyksissä on vaurioita.


0 Shares
Tagged , , , , ,