Testissä Froodly-appi


Viime viikolla me täällä Kasper Diem -blogissa taistelimme ruokahävikkiä vastaan restauroimalla inhottavat rusinat takaisin viinirypäleiksi kehittelemällämme uniikilla metodilla.
Tällä viikolla jatkamme hävikkitaistelua testaamalla puhelimeen ladattavaa Froodly-appia.

Kasperfroodly

Froodlyn perusidea on yksinkertainen: kun näet kaupassa ruokaa joka on menossa vanhaksi ja siksi alennuksessa, otat siitä kuvan Froodlyyn. Nyt muut tietävät että se on olemassa ja tulevat ostamaan. Niinkuin vaikka paketin tee-se-itse macaron-leivoksia.

Macarons

Sovellus kysyy kuvan lisäyksen yhteydessä tuotteen kategoriaa ja minkä tyyppinen tuote on kyseessä, mutta product-valikko on (vielä) aika suppea. Siksi listasimme itse tämän pakkauksen pastaksi. Miksi? Koska macaron on sanana aika samanlainen kuin makarooni.

Munalla

Tuotteen nimen saa onneksi näpytellä itse. Se avaa tietenkin myöskin mahdollisuudet ilahduttaa kanssashoppaajia luovilla tuotekuvauksilla.

Ja tottakai halusimme myös kokeilla voiko Froodlya käyttää väärin. Siispä ostimme viimeisen tarjousleipäpaketin lähikaupastamme, ja syötyämme sen latasimme vain tyhjän pussin kuvan sovellukseen. Mutta tätä toimintatapaa emme tietenkin sitten suositele kenellekään muulle, koska se on todella typerää ja lapsellista eikä millään tavalla hauskaa.

Tarjousleipa2

Loppuarvostelu: Froodly tekee sen minkä lupaa ja sillä siisti. Tosin me emme löytäneet kohtaa mistä olisi voinut lisätä uuden kaupan Shops-kohtaan, sillä niitä oli nyt aika rajoitetusti. Mutta se korjaantuu kuulemma parin viikon sisällä.

Arvosana: 4/5, saatesanoilla ”mikä ettei”.

Tätä postausta sponsoroi Juhla Mokka jolla on juuri nyt käynnissä ruokahävikin vastainen kampanja. Osallistu hävikkihaasteeseen osoitteessa juhlamokkahaaste.fi ja lataamalla Froodly-appi. 


0 Shares
Tagged , , , , ,