Yhden ihmisen brändityöryhmä: Espoon olisi korkea aika ruveta markkinoimaan todellisia vahvuuksiaan

Espoon kaupunki on verkkosivujensa mukaan ”kunta-alan edelläkävijä sekä hyvä paikka asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää”. Haukotus. Mikäpä kunta ei olisi tänä päivänä näitä asioita? Sen sijaan Espoon olisi nyt korkea aika ruveta miettimään todellisia vahvuuksiaan.

Viime viikolla me täällä Kasper Diem -blogissa loimme Espoon kaupunginosille vaakunoita. Tällä viikolla Vuoden graafikko 2013 ja ”yhden ihmisen brändityöryhmä” Kasper Strömman on omaaloitteisesti päivittänyt Espoon logon.

EspooALT

Jos miettii asiaa niin tämähän on järkevä uudistus. Kyllä, Länsimetro ja ties mitä raidetta on kyllä tulossa, mutta se ei ikinä voi horjuuttaa Espoon edelläkävijäasemaa autoilun ihmekaupunkina.

Ja emme olisi Kasper Diem -blogi jos emme heti olisi menneet tekemään tästäkin T-paitaa.

EspooTee

Espoolainen, puhutaan hetki Helsingistä. Mikä kaupunki se sellainen on jossa syntyy heti kauhea haloo jos jättää auton hetkeksikin poikittain raitiovaunuraiteille? Espoon mukavan leveät ajoväylät sen sijaan mahdollistavat nopean liikkumisen ostoskeskuksesta toiseen, ja väljässä asemakaavassa on muutenkin otettu yksityinen liikkuminen huomioon.

Nyt voit juhlistaa tätä ylivoimaista liikkumismuotoa uudella paidalla joka mukailee Espoon kaupungin virallista logoa. Ammenetaan autoilusta voimaa!

Muista siis the Kasper Stromman Design Outlet. Onneksi olkoon Espoo!


0 Shares
Tagged