Girlsin uusi tuotantokausi – SPOILERIVAROITUKSIA!

Me täällä Kasper Diem -blogissa kysymme usein niin kuin Beyoncé: Kuka juoksee maailmaa? Johon vastaamme: ”Girls”. Mutta lisäämme yleensä myös heti perään ”niin, siis se TV-sarja”. Olemme toisin sanoen siis katsoneet uuden tuotantokauden ensimmäisen jakson – tässä tärkeimmät tapahtumat: (HUOM! SPOILERIVAROITUKSIA!)

Girls12

1. SPOILERIVAROITUS 1: Hannah ja Adam käyvät kahvilassa. Ja Ray on siellä töissä! Mitä tästä seuraa? No, luultavasti ei mitään koska Hannah on myös siellä töissä.

Girls10

2. Kahvilassa istuu kuitenkin tänään myös Adamin ex-tyttöystävä ja Amy Schumer, mutta Amy Schumer ei olekaan sillä tavalla hauska niin kuin silloin kun se tekee stand-upia! Päinvastoin, tässä sarjassa Amy Schumer on lähinnä kiukkuinen. Mikä vähän spoilaa tunnelmaa.

Girls3

3. SPOILERIVAROITUS 2: Hannah käy kahvilla Julian Assangen kanssa!

Girls4

4. Kahvilassa Julian Assange syö suklaisen kahvikupin. Vai onko se ehkä sittenkin Sami Sykkö? Oli miten oli tapaaminen on kohtalokas. Kahvikupille.

Girls2
5. LISÄÄ SPOILEREITA: Hannah käy myös terapiassa! Paitsi tämä on kyllä ehkä vähiten yllättävää koko sarjassa.

Girls13

6. Yllättävää on kuitenkin että psykoanalyytikkona toimii Ristomatti Ratia. Mutta kait se sitten on sillä tavalla lahjakas että se osaa tämänkin.

Girls1
7 . VIIMEINEN SPOILERI: Adam on nuorempana seurustellut tytön kanssa joka oli sukua Gabriel Garcia Márquezille. Tämä on tietenkin käsikirjoitettu sarjaan alleviivaamaan Adamin uskomattoman monimutkaista roolihahmoa (tykkää sekä lukea että tehdä puutöitä), mutta näin on kuitenkin päässyt käymään. Eikä siitä sitten sen enempää.

Huh! Olipa käänteitä kerrakseen!

Kaksi ensimmäistä Girls-sarjan kolmannen tuotantokauden jaksoa katsottavissa nyt HBO Nordicilta, sekä myös hämärästä laittomasta nettistriimistä lähellä sinua. Ja periaattessa myös ilmaiseksi HBO’n Youtube-kanavalta, mutta sehän ei sitten yllättävästi toimikaan Suomessa.


0 Shares