Uusi Vallila T-paita + ilmainen toimitus kaikille The Kasper Stromman Design Outletin tuotteille tänään ja huomenna

VallilaTee
Hyviä uutisia muodin ystäville!

Suosittu kaupunginosa-T-paitojen sarjamme on saanut täydennystä uudella Vallila T-paidalla. Aikaisemminhan tälle viehättävälle Helsingin ”itäisen kantakaupungin” alueelle on suunnistettu lähinnä kärähtäneen kahvin hajun perusteella, mutta nyt sillä on myös visuallinen tunnus. Vihdoinkin!

Vaakunaselitys: Sininen kaksikatkoinen kilpi jossa alemmassa kentässä suojeltu, hirrestä tehty möksä ja ylemmässä tehdas jonka ympäristössä leijailee kärähtäneen kahvin haju.

The Kasper Stromman Design Outlet.

Paras uutinen on kuitenkin se että kun tilaat tänään tai huomenna minkä tahansa tuotteen the Kasper Stromman Design Outletista saat sen ilman toimitus- tai postikuluja. Muista mainita koodi ”SWEET2013” tilatessasi.

Ja ennen kaikkea, onneksi olkoon Vallila!


0 Shares
Tagged , ,

Leave a Reply