Oli korkea aika että joku tuotteisti käpylehmän

Lukijat!

Elämme maailmassa jossa yhä useammat asiat voidaan ottaa omiin nimiin, pakata uudelleen ja myydä takaisin kuluttajalle muka uuteena tuotteena. Klassisena esimerkkinä voi mainita Disneyn animaatiotuotannon, joiden tarinoista suurin osa on kierrätettyjä vanhoja kansansatuja.

Siihen nähden onkin outoa ettei kukaan vielä ole tarttunut meidän omaan sinivalkoiseen käpylehmään. Tätä primitiivistä fantasiaeläintähän on tähän asti totuttu käyttämään kurjuuden symbolina – toisin sanoen jos lapsella ei ole mitään muita leluja, se joutuu leikkimään käpylehmällä.

Kasper Diem -blogin mielestä näin ei tarvitse olla! Ja siksi olemmekin luoneet tämän uuden, modernin käpylehmän.

KapylehmaPIENI

Sympaattinen eikö? Lapset rakastavat Käpylehmää, ja mitä tärkeintä – tämä tulee myymään kuin häkä!

Käpylehmässä™ on paljon potentiaalia. Se on suomalainen, jokaiselle tuttu, ja vanhempi sukupolvi nyökyttelee hyväksyväasti kuullessaan sen nimen.

Ensimmäisenä toimeenpitenä meidän pitää tietenkin saadaa muovisia käpylehmiä markkinoille. Kyllä, tiedämme mitä sanotte, käpylehmiä pystyy tekemään itsekin. Paitsi ei pysty enää, koska se on lasten mielestä noloa ja sitäpaitsi Kasper Diem on ominut tuotemerkin itselleen. Sen sijaan kiinalaisvalmisteisissä muovikäpylehmissä tulee olemaan sitä jotakin mitä vanhoissa käpylehmissä ei ikinä ollut!

Moderni käpylehmä tarvitsee tuekseen tietenkin halvalla tuotetun animaatiosarjan, ja miksei samantien sarjakuvankin. Sisällöllä ei ole niin väliä, mutta voisiko käpylehmä olla käpyjen prinsessa? No totta munassa voisi!

Animaatiosarjassa voimme myös kuvitella söpön mutta uhkaavan oravan, joka kerää käpyjä talvea varten. Konfliktia pitää kuitenkin vähän olla.

Mutta aloitamme tietenkin siitä tärkeimmästä, eli lasten T-paidasta – saatavilla heti the Kasper Stromman Design Outletistä.

KapylehmaTee2

Joten mitä odotat? Vihdoinkin sinä ja lapsesi voitte nauttia suositusta Käpylehmästä T-paidan muodossa!

Ja ai niin, ensi viikolla lanseeramme tietenken myös käpylehmän kaverin, kaarnalaivan. Miksi kukaan ei ole keksinyt tuotteistaa sitä aiemmin?


0 Shares
Tagged , ,

5 thoughts on “Oli korkea aika että joku tuotteisti käpylehmän

  1. June says:

    Mun piti tehdä kirja käpylehmistä. Nyt sekin idea on viety.

  2. hm says:

    Miksi sillä on silmät persiissä? Vai olenko kaikki nämä vuodet leikkinyt käpylehmillä ihan väärin?

    • Oppikaamme luonnosta says:

      Olet. Luonnon muotoiluprinsiipeistä tärkein on energian kulutuksen minimointi. Siksi kalojen, käärmeiden ja käpyjen eteneminen tapahtuu aina suomujen suhteen “myötäkarvaan”. Ja pää on etupäässä aina.

  3. […] viikolla me täällä Kasper Diem -blogissa lanseerasimme hauskan  Käpylehmän. Se on meidän tapa omia perinteinen lelu itsellemme, paketoida se uudestaan ja myydä takaisin […]

  4. […] viikolla me täällä Kasper Diem -blogissa lanseerasimme hauskan Käpylehmän. Se on meidän tapa omia perinteinen lelu itsellemme, paketoida se uudestaan ja myydä takaisin […]

Leave a Reply