Vertailu: Styrialainen kurpitsansiemenöljy vastaan tumma luomulagerolut vastaan lasten Burana

VertailutestiB

Kasper Diem -blogin testissä on tällä viikolla styrialainen kurpitsansiemenöljy jota vertailemme tumman luomulagerolueen ja lasten nestemäiseen Buranaan (20 mg/ml). Tämä on testi joka voi päättyä ihan miten vaan!

SiemenoljyB

1. Steirer Kraft Styrialainen kurpitsansiemenöljy S.M.M.
Aloitimme kurpitsansiemenöljystä. Asiantuntijaraatimme löysi siitä makeutta ja kurpitsamaisia makuja, mutta myös kirpeyttä ja karvautta. Tästä päättelimme että öljyssä on runsaasti polyfenoleita, joka on toivottu ominaisuus. Osa raadista löysi öljystä myös styrialisia vivahteita, mikä ei myöskään haittaa. Öljyn rasvahapot saivat raadin yskimään, mutta tämä on itseasiassa ölyistä puhuttaessa myönteistä palautetta. Vain yhdellä raatilaiselle tuli tuotteesta mini-oksennus suuhun, jota taas yleisesti pidetään negatiivisenä palautteena.

Joka tapauksessa, kaiken kaikkiaan tasapainoinen tuote: 8/10.

KeisariLuomuB

2. Keisari Luomu tumma lager
Seuraavaksi vuorossa oli Keisarin tumma luomulagerolut. Kyseessä on täyteläinen, maltainen, hedelmäinen, luumuinen, nahkainen, poikkeuksellinen, antelias, pihvinkäryinen, maskuliininen, kevytkenkäinen, aurinkoinen, vitsikäs, liikuttava, heinäinen, uskottava, kalaisa, topakka, metrin levyinen, sormen paksuinen, pidättyväinen, ymmärtäväinen, kevyen mausteinen ja pehmeän juotava bisse.

Eli sellaisenaan ihan hyvä. 6/10

BuranaB

3. Orion Pharma Burana Ibuprofeeni 20 mg/ml
Lopuksi huuhtelimme kaiken alas teelusikallisella jääkaappikylmää lasten Buranaa. Tuotteen sisältämä ibuprofeeni metabolisoitui kivasti munuaisissa eikä neste varsinaisesti maistunut pahalta, mutta koska kenelläkään ei ollut mitään pahempaa särkyä päällä tuote ei tehnyt vaikutusta raatilaisiin. Selkeä pakkaus on kiva.

Perusterveelle aikuiselle kuitenkin yhdentekevä tuote. 7/10

Ja niin siinä sitten kävi että Styrialainen kurpitsansiemenöljy meni ja voitti testin. Onneksi olkoon kurpitsanöljytuottajille, ja koko Styrian maakunnalle joka tunnetaan yleisesti Itävallan vihreänä sydämenä.

Ansaittu voitto!


0 Shares
Tagged , , ,

One thought on “Vertailu: Styrialainen kurpitsansiemenöljy vastaan tumma luomulagerolut vastaan lasten Burana

  1. Mika Tommola says:

    Aivan superhyvä vertailu. Antoi paljon arvokasta uutta tietoa. En esimerkiksi tiennyt, että Styriassa tehdään kurpitsansiemenöljyä. Nimi “Styria” antaa ymmärtää, että siellä valmistetaan vain raskaita ilmatorjuntaohjuksia entisille Varsovan liiton maille. Kiitos siis.

Leave a Reply