Suosittu bloggaaja Kasper Strömman aloittaa uuden blogin

KasperDiemPromoLiten

LEHDISTÖTIEDOTE
Heti valmis julkaistavaksi.

Suosittu design-bloggaaja Kasper Strömman aloittaa uuden Kasper Diem -blogin.

Designbloggaajana tunnetuksi tullut Kasper Strömman on hylännyt vanhan the Kasper Stromman Design Bloginsa aloittaakseen uuden, suomenkielisen Kasper Diem -blogin.

”Designblogini oli suosittu, mutta koen että minulla on muutakin annettavaa”, myhäilee Strömman. ”Elämä on muutakin kun taivutettua vaneria ja värjättyä lasia. Sitäpaitsi, eikö koko designläppä ole vähän väsynyt nyt kun WDC-vuosi on ohi?”

Strömman piti designblogiaan syksystä 2011 alkuvuoteen 2013. Postaaminen oli päivittäistä.

”Kyllähän se työstä kävi”, kihertää Strömman. ”Ja sen lisäksi julkaisin vielä blogiin perustuvan kirjan syksyllä 2012. Mutta ei siinä mitään, olihan se hauskaakin”.

Uusi Kasper Diem -blogi ei toki tule unohtamaan designia, mutta tulee ensisijaisesti olemaan ”työkalu elämänhallintaan”.

”Seuraamalla uutta Kasper Diem -blogia lukija tulee samaan tarvittavat valmiudet operoimaan alati muuttuvassa yhteiskunnassamme. Meillä on itseasiassa ollut pari tapaamista Opetushallinnon kanssa siitä josko tämä uusi blogi saataisiin osaksi tuoretta vuonna 2014 uudistuvaa peruskoulun opetussuunnitelmaa, mikä olisi mukavaa.”

Strömman vakavoituu hetkeksi. ”Tässä vaihessa on kuitenkin nyt tärkeintä ettei kirjoittajalla nouse kusi päähän ja ettei hän ala uskomaan myyttiä itsestään” pohtii Strömman. ”Kelaa, kuulin kerran bloggaajasta joka lähetti lehdistötiedotteen aloittaessaan uuden blogin. Vitsit mikä urpo.”


0 Shares

One thought on “Suosittu bloggaaja Kasper Strömman aloittaa uuden blogin

  1. Mahtavaa! Kainuulainen mummo kuuli Kasperin käyneen Kajaanissa ja näki Kasperin Kajaanikuvat ja oli myyty.Hienoa että vaihdat tähän toiseen kotimaiseen

Leave a Reply