Kasper ja Mikko vesitornissa: ”Kummassa on enemmän nähtävää, Kouvolassa vai Lontoossa?”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla tehdään poddaushistoriaa äänittämällä ensimmäisenä podcastina maailmassa jakso vesitornissa. Kuuntele ilmaiseksi tästä:

Torniin ei suinkaan tarvinnut kiivetä erikseen, koska Helsingin Ilmalassa sijaitsevassa tornissa sijaitsee vastikään uudestaan remontin jälkeen avattu Ravintola Vesilinna. Jossa saa esimerkiksi lounasta. Suosituksen arvoinen paikka.

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Mikko filosofoi ravintoloiden reseptiikasta. Ja Kasper sukeltaa mysteeriin nimeltään ”Nicolas Cagen vuosikymmenestä toiseen jatkuva suosio”.

Sen lisäksi Kasper on vieraillut kahdessa entisessä kotikaupungissaan, Lontoossa ja Kouvolassa kymmenen vuoden tauon jälkeen – ja selvittää nyt perinpohjaisesti kummassa on tänä päivänä enemmän nähtävää ja koettavaa.

Sen lisäksi juotiin tietenkin tuttuun tapaan viikon juoma, joka oli tällä viikolla porvoolainen kotisima Hommanäsin kartanosta. Sen autenttisuus miellytti, olihan siinä rusinat ja kaikki.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy kahden viikon välein.


0 Shares
Tagged , , ,