Kasperin ja Mikon podcast kuun valossa: ”Trouble in paradise”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla ”kylvetään” kuun valossa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Mikko esittää taas opettavaisen Pykärin parabelin johon liittyy sorsia. Ja Kasper puhuu siitä miten vuoden kaupunginosan, Lauttasaaren horisontiin on ilmestynyt tummia pilviä.

Viikon vieraana Kasperin ja Mikon podcastissa kuullaan tällä viikolla valokuvaaja Aki-Pekka Sinikoski joka debytoi lastenkirjailijana. Millaista on miettiä kuolemaa Ibizalla? Tästä kuullaan mietteitä.

Aki-Pekka auttaa myös maistelemaan viikon juomaa, joensuulaista ”Äkäsen eukon hienoa lagerolutta”. Se maistui täsmälleen siltä miltä lageroluen pitää. Tosin etiketti antoi paljon varaa tulkinnalle.

Lisäksi lopun eliittipalaute-osiossa kuullaan iloinen yllätys, koska Kupittaan Citymarket oli lähestynyt lähetyksellä dipper ballseja. Kiitos siitä.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Ja Aki-Pekka Sinikoski lähettää terveisiä että Kuun valossa -kirjaa pystyy ostamaan alennuksella tästä linkistä 14.6. saakka kun mainitset koodin ”friends4ever”. Kiitos myös siitä.


0 Shares
Tagged , ,