Kasper ja Mikko tilanteessa: ”Filliä ja baunssia”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla ollaan ”tilanteessa”, ja jakso ehkä paras tähän asti. Mikä ihmeen tilanne? Kuuntele tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Kasperilla on ainakin teoria siitä että koronan ensimmäisen ja toisen vaiheen jälkeen olemme nyt astuneet seesteiseen koronan kolmanteen vaiheeseen, jossa viruksesta on tullut normaalitila. Tästä on todisteena Tom Fordin vinkit videopuheluihin.

Mikko taas on tutustunut äänikirjojen maailmaan, ja siihen miten kirjoittamisvinkit josta puhuimme taannoisessa jaksossa on ilmeisesti nyt kantanut hedelmää. Ja tähän on tietenkin myös sanottavaa komisario MikollaBoomcast -podcast for boomers -segmentin jälkeen onkin sitten viikon juoman vuoro.

 Miltä maistui saksalainen The Basil? Ihan sairaan hyvältä. Vihreältä ja virkistävältä. 5/5.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei peräti todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai, karanteeneistä tai koronoista huolimatta.


0 Shares