Kasperin ja Mikon podcast spassa: ”Virus on voitettu”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla ollaan spassa (tai ainakin jossain mikä on Mikon idea spasta), mutta jakso on silti kenties paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Mikko on ainakin pureutunut urheilujournalismiin (joka on cool), ja siihen miten se on siirtynyt spekulatiiviselle tasolle nyt kun kukaan ei urheile. Ja Kasper taas on tuonut mukaan Hauvakirjan kirjanurkkaansa. Se herätti paljon keskustelua.

Sen lisäksi käydään läpi miten koronavirus (eli kortsuvirtsu) on nyt saavuttanut jonkiinäköisen lakipisteen nyt kun sen kunniaksi tehdyt kappaleet ovat muuttuneet hyviksi. Ja Kasper on luonnollisesti jälleen kerran tehnyt oman versionsa.

Entäs juotiinko jaksossa juoma? Itseasiassa ei, mutta Mikko on sen sijaan tuonut kosteuttavaa voidetta joka korvaa sen tällä kerralla. Kasperin ja Mikon podcast – podcast joka ei pelkää uudistua. Tämän lisäksi jaksossa kuultiin ainutlaatuinen äänitervehdys podcastin avustajilta:

Kaunista. Niin kaunista.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Myös vallitsevan pandemian aikana.


0 Shares
Tagged ,