Kasperin ja Mikon podcast Suur-Kalliossa: ”Komisario Mikko”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla poddataan ”Suur-Kalliossa” ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa puhuttiin? No ainakin äänikirjojen kirjoittamisesta. Sormien tärkeysjärjestyksestä. Ja luonnollisestikin droneista. Jonka lisäksi Kasper on retrospektiivisesti luonut Suomen suosituimman podcastin ensimmäinen demon uudestaan, jotta saisi pod-jännitettä aikaiseksi.

Ja tietenkin juotiin viikon juoma, joka tällä kertaa oli Karma Ginger Beer. Mitä eroa on ginger beerillä ja ginger alella? Se opitaan jaksossa. Tämän viikon juoma oli joka tapauksessa maukas, ja sai arvosanakseen 5/5.

Tässä vaiheessa on tietenkin myös syytä mainostaa Kasperin ja Mikon livepoddausiltaa, jossa lanseerataan sekä Suomen suosituin streetwear että Suomen suosituin olut. Milloin tämä ilta on? Torstaina 26.3. Missä se on? Vielä arvoitus, mutta ”Suur-Kallion” alueella. Jos sinulla itseasiassa on ehdotus missä se voisi olla, niin ota yhteyttä. Tehdään siitä maaginen ilta.

Kiitos kun kuuntelet!

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai.

 


0 Shares
Tagged , , ,