Kasperin ja Mikon podcast parvekkeella: ”Pystymmekö pulloffaamaan tämän?”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erityisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät hedelmällistä dialogiansa parveekkeella. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä tämä viikon jaksossa puhuttiin? Kasper on ainakin käynyt streetwear-vieroituksessa Kreikassa, ja kertoo tuoreimmat kuulumiset. Kuulemma maan turismissa on paljon mistä kotimaamme voisi ottaa mallia, jonka lisäksi maa tarvitse kipeästi lisää EU-rahaa kevyen liikenteen väylien rakentamiseen. Mikko taas on oppinut kalliolaiselta katu-kielitieteiljältä uuden termin ”pulloffata”.

Sen lisäksi juodaan tuttuun tapaan viikon juoma – ja tällä viikolla se on luonnollisesti Kreikasta importoitu tuote. Green Cola sai houkuttelevasta ulkonäöstään huolimatta vain kaksi tähteä viidestä.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,