Kasperin ja Mikon podcast artesaanikiljun lumoissa: ”Ehdotan automaattia josta saa Teemu Selänteen käytettyjä pelipaitoja”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun eliittikuuntelija Kilju-Juho tapaa Suomen suosituimmat poddaajat Kalasataman joutomaalla toimittakseen panemaansa artesaanikiljua. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa muuten puhuttiin? No, Kasper on osallistunut snapsilaulukilpailuun käyttämällä Mikon musiikkikappaleita raakamateriaalina. Ja Mikko taas syventyy ”basarin” merkitykseen populaarimusiikissa.

Lisäksi Kasper on taas löytänyt sisäisen Bisnes-Kassunsa, ja pitchaa urheiluaiheisia liikeideoita. Sekä puhuu teoriastaan että Ranskan keltaliivit ovatkin Kasperin ja Mikon eliittikuuntelijoita.

Viikon juoma? Luonnollisestikin ylläolevassa kuvassa esiintyvä Kilju-Juhon fariinisokerilla, sitruunalla ja inkiväärillä höystetty artesaanikilju, joka saikin arvosanaksi 5/5. Juho, jos unohdimme sanoa tämän jaksossa: olet luonnollisestikin tästä hyvästä kuukauden kuuntelija.

Ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,