Kasperin ja Mikon podcast hautaa aikakapselin: ”Terveisiä vuoteen 2020”

Hyviä uutisia – Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Kasper ja Mikko hautaavat puutarhaan aikakapselin, joka on tarkoitus avata näihin aikoihin ensi vuonna. Toisin sanoen ehkä jännittävin jakso tähän asti. Kuuntele tästä:

Mitä kapseli sisältää? Se selviää vasta 17.1.2020. Selvää on kuitenkin että ”Suomi 103” -paketista tullaan löytämään mielenkiintoisia artefakteja Kasperin ja Mikon podcastin ensimmäisen vuoden ajalta. Sekä viikon juoman. Tämä on toisin sanoen ehkä isoin cliffhanger suomalaisen poddauksen tähänastisessa historiassa.

No, mutta toki on puhetta muustakin. Mikko ottaa esimerkiksi esiin ongelmallisuuden siinä että juniorijääkiekkoilijat luultavasti tarvitsevat lupalaput vanhemmiltaan että heitä saa televisioida. Ja Kasper on valmistellut katsauksen top 5 suomalaisesta bisnes-hiphopista.

Juodaanko jaksossa tavalliseen tapaan juoma? Tietenkin juodaan. Tällä kertaa se on virolaisen Sakun valmistama alkoholipitoinen panimosima, joka maistui suunnilleen oluen ja siman risteytykseltä. Tämä eksoottinen hunajaviini sai arvosanan 5/5.

Lopuksi Kasperia on viime aikoina kiehtonut Chili-Klausin youtube-kanava, joten pakkohan oli myös kokeilla josko tämän tanskalaisen chiliasiantuntijan lakritsipalleroiden nauttiminen vaikuttaisi poddaukseen millään tavalla. Videoiden katsomisen myötä herää nimittäin epäilys että saattaisi.

Spoiler-alert: todellisuudessa Chili-Klausin pallerot ovat uskomattoman mietoja, ja sikäli giganttinen pettymys. Mutta tulipahan kokeiltua niitäkin.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , ,